Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κεμπισλόγλου!

Ο 21χρονος (02/11/2002) δεξιός ίντερ, ύψους 1,94μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Ο Γρηγόρης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κερατσινίου, το 2012, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως το 2018 με πρώτους προπονητές τους Αντώνη Κουλακάρη, Γιάννη Ανταλή και Νίκο Δρέττα.

Στη συνέχεια τις επόμενες τρεις σεζόν (2019-20, 2020-21 και 2021-22) αγωνίστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς με προπονητές τους Γιώργο Καρασαββίδη, Παναγιώτη Ιατρούδη και Νίκο Γραμματικό.

Την περσινή σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε, μέχρι το Δεκέμβριο, στην ομάδα του Άρη Νικαίας και στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα επέστρεψε στον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Η δήλωση του Γρηγόρη Κεμπισλόγλου στο olympiakoskeratsiniouhc.gr:

<< Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή Αλέξανδρο Κοτελίδα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην ομάδα που ξεκίνησα χάντμπολ τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Την περσινή χρονιά δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στην Α΄2 όπου μας άφησε μια πικρία. Θα κάνουμε τα πάντα τη νέα χρονιά για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την επάνοδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς >>

Επισκέψεις σελίδας: 107740