Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αναστάσιο Ακριβό!

Ο 23χρονος (14/01/2000) τερματοφύλακας, ύψους 1,95μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Ο Αναστάσιος ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κερατσινίου, το 2010, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως το 2016 με πρώτους προπονητές τους Βαγγέλη Καραγιάννη και Αντώνη Κουλακάρη.

Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 πήγε στην ομάδα του Καματερού με προπονητές τους Γιώργο Μπελεχρή και Παναγιώτη Μεσσήνη.

Έπειτα τη σεζόν 2017-20 αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη Νίκαιας με προπονητές τους Γιάννη Γρηγοράκη, Παναγιώτη Μελετάκο και Βαγγέλη Ρασπίτσο.

Τα τελευταία χρόνια από το 2018 έως και σήμερα επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου με προπονητές τους Αντώνη Κουλακάρη, Ναπολέων Κρεμώνα, Έφη Κυριακίδου και Αλέξανδρο Κοτελίδα.

Η δήλωση του Αναστάσιου Ακριβού στο olympiakoskeratsiniouhc.gr:

<< Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι ακόμα μια χρονιά στον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Είναι η ομάδα η οποία ξεκίνησα και αγάπησα το χάντμπολ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, να βρεθώ με παλιούς και νέους συμπαίκτες και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας πάλι στην Α2. Ευχαριστώ τον προπονητή Αλέξανδρο Κοτελίδα και τη διοίκηση της ομάδας που για ακόμα μια χρονιά με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή σεζόν να έχουμε χωρίς τραυματισμούς >>.

Επισκέψεις σελίδας: 107154