ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ HANDBALL CLUB

Η ιστορια μασ

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους συλλόγους χάντμπολ στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1987, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους συλλόγους χάντμπολ και συνεργάζεται με σχολεία στην περιοχή του Κερατσινίου, προσεγγίζοντας εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο.

Club History

1987-1999

Το τμήμα χειροσφαίρισης του Ολυμπιακού Κερατσινίου ιδρύθηκε το 1987. Το καλοκαίρι του 1995 απορρόφησε τον σύλλογο Ολυμπιακός/Λυκαβηττός που είχε κερδίσει την άνοδό του στην Α1 Εθνική κατηγορία, κι έτσι την περίοδο 1995-96 αγωνίστηκε στην ανώτατη κατηγορία για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του, καθώς κατέλαβε την τελευταία θέση και υποβιβάστηκε στην Α2. Το καλοκαίρι του 1996 μετείχε στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ, το οποίο και κατέκτησε. Την περίοδο 1997-98 η γυναικεία ομάδα αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό στην Α2.

 

2000 – σήμερα

Το 2000 ο Ολυμπιακός Κερατσινίου βρισκόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία, ωστόσο μετά από λίγα χρόνια υποβιβάστηκε σε μικρότερες εθνικές κατηγορίες. Το 2002 ήρθε η δεύτερη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, και πάλι στο μπιτς χάντμπολ, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνου του έτους. Το 2013, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου πέτυχε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Το 2017 κατάφερε να φτάσει στα μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία. Το 2018 υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Το 2014 η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στην κατάκτηση των πρώτων της τίτλων σε επίπεδο νέων, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Αττικής ΕΣΧΑ μίνι παίδων, καθώς επίσης και το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας αήττητη, καθώς κέρδισε στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 18-16 στα πέναλτι. Από τότε, η συγκεκριμένη φουρνιά διακρίνετε διαρκώς, με κορυφαίες στιγμές 2 ακόμα πρωταθλήματα ΕΣΧΑ (2015,2016), καθώς και τις διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο (6η θέση το 2015, 2η θέση το 2016, 3η θέση το 2017). Σημαντική διάκριση είχε και στο πανευρωπαϊκό τουρνουά “Βριληττός”[1] οπού κατετάγη 6η, πρώτη μεταξύ των ελληνικών ομάδων, έπειτα από έναν συναρπαστικό προημιτελικό με την paris saint germain[2]. Άλλες επιτυχίες της ομάδας είναι η 3η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΧΑ (2017,2018) και η 5η θέση σε αναπτυξιακό τουρνουά στο Μαρούσι.

Τίτλοι

Πανελλήνιοι τίτλοι

     2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Handball

        1996, 2002

 Μικρές ηλικίες

     1 Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Μίνι Παίδων

        2014

    1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας Μίνι Παίδων

        2014

    1 Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Παμπαίδων Β΄

        2015

    1 Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Παμπαίδων Α’

    2016

 Ανεπίσημοι τίτλοι

     1 Αγωνιστικό Τουρνουά Μίνι-Αγοριών

        2014

     1 Αγωνιστικό Τουρνουά “Duke International Tournament” Παμπαίδων Α’

    2017

 

Our Mission & Vision

Η αποστολή του Ολυμπιακού Κερατσινίου είναι να γίνουμε μια πρωτοπόρος και αξιόλογη ομάδα χάντμπολ, που θα εκπροσωπεί με υπερηφάνεια την πόλη μας, το Κερατσίνι, σε εθνικό επίπεδο. Προσφέρουμε στους αθλητές μας ένα ασφαλές και ενθαρρυντικό περιβάλλον, που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στο χάντμπολ, ενισχύοντας παράλληλα την προσωπική τους ανάπτυξη και αξίες.
Το όραμα του Ολυμπιακού Κερατσινίου είναι να γίνουμε μια εξέχουσα δύναμη στον κόσμο του χάντμπολ. Θέλουμε να αναδειχθούμε ως η καλύτερη ομάδα της περιοχής μας, και να προσφέρουμε θεαματικά παιχνίδια που θα ενθουσιάζουν τους φίλους του χάντμπολ. Επιδιώκουμε την επιτυχία σε εθνικό επίπεδο, αναπτύσσοντας μια ομάδα αθλητών υψηλού επιπέδου με εξαιρετική τακτική και συνεργασία.

Πέρα από τα αθλητικά κατορθώματα, θέλουμε να διαδραματίσουμε έναν κοινωνικό ρόλο στην πόλη μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κοινοτικού πνεύματος και στην προώθηση της υγιεινής ζωής μέσω του αθλήματος. Θέλουμε να εμπνέουμε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το χάντμπολ και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσω αυτού του υπέροχου αθλήματος.
Με αφοσίωση, αποφασιστικότητα και συνεχή βελτίωση, προχωρούμε προς την υλοποίηση του οράματος μας, επιδιώκοντας την αρμονική ένωση του αθλήματος, της κοινότητας και της εξέλιξής μας ως ανθρώπων.

    «Χάντμπολ: Ένα παιχνίδι που σε αφήνει με κομμένη την ανάσα και μαγεμένο, καθώς οι αθλητές αψηφούν τα όρια των ανθρώπινων δυνατοτήτων».

Thank You To Our Sponsors

Ανανέωση συνεργασίας με τον Σταύρο Μουσούλη

Ανανέωση συνεργασίας με τον Σταύρο Μουσούλη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σταύρο Μουσούλη!

Έναρξη συνεργασίας με την Θεκλίνα Κοσιφίδου

Έναρξη συνεργασίας με την Θεκλίνα Κοσιφίδου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Θεκλίνα Κοσιφίδου!

Ανανέωση συνεργασίας με τον Χάρη Βάρσο

Ανανέωση συνεργασίας με τον Χάρη Βάρσο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χάρη Βάρσο!

Ανανέωση συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Ζαφειράκη

Ανανέωση συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Ζαφειράκη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Ζαφειράκη!

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αναστάσιο Ακριβό

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αναστάσιο Ακριβό Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αναστάσιο Ακριβό!

Ανανέωση συνεργασίας με τη Σοφία Πρεβόλη

Ανανέωση συνεργασίας με τη Σοφία Πρεβόλη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σοφία Πρεβόλη!

Ανανέωση συνεργασίας με την Άννα Κεμερλή

Ανανέωση συνεργασίας με την Άννα Κεμερλή. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Κεμερλή!

Έναρξη συνεργασίας με το Νίκο Ραγκούση

Έναρξη συνεργασίας με το Νίκο Ραγκούση. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ραγκούση!

Έναρξη συνεργασίας με τη Χριστίνα Μαρκογιαννάκη

Έναρξη συνεργασίας με τη Χριστίνα Μαρκογιαννάκη.

Ανανέωση συνεργασίας με το Θοδωρή Ζαφειράκη

Ανανέωση συνεργασίας με το Θοδωρή Ζαφειράκη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Ζαφειράκη!

Ανανέωση συνεργασίας με τη Γεωργία Δοντά

Ανανέωση συνεργασίας με τη Γεωργία Δοντά.

Ανανέωση συνεργασίας με το Χρήστο Μανωλίτση.

Ανανέωση συνεργασίας με το Χρήστο Μανωλίτση. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μανωλίτση!

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Γαρίδα

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Γαρίδα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Γαρίδα!

Ανανέωση συνεργασίας με την Ευαγγελία Σάκκα

Ανανέωση συνεργασίας με την Ευαγγελία Σάκκα.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευαγγελία Σάκκα!

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αργύρη Τσανάι

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αργύρη Τσανάι.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αργύρη Τσανάι!

Έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Δημητριάδη

Έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Δημητριάδη.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του

Ανανέωση συνεργασίας με την Ιωάννα Τρικόρη

Ανανέωση συνεργασίας με την Ιωάννα Τρικόρη
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Τρικόρη!

Έναρξη συνεργασίας με τον Κυριάκο Κωνσταντινίδη

Έναρξη συνεργασίας με τον Κυριάκο Κωνσταντινίδη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Κωνσταντινίδη!

Ανανέωση συνεργασίας με την Παναγιώτα Τρικόρη

Ανανέωση συνεργασίας με την Παναγιώτα Τρικόρη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παναγιώτα Τρικόρη!

Έναρξη συνεργασίας με το Χρήστο Λαγό

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Λαγό! Ο 19χρονος (06/07/2004) πίβοτ, ύψους 1,83μ., εντάσσεται την νέα σεζόν στο ρόστερ της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Χρήστος ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 9 ετών...

Ανανέωση συνεργασίας με την Ειρήνη Κωστοπούλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Κωστοπούλου! Η 18χρονη (12/09/2005) αριστερή εξτρέμ, ύψους 1,55μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Ειρήνη ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία...

Έναρξη συνεργασίας με το Σπύρο Καρδάση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Σπύρο Καρδάση! Ο 25χρονος (12/01/1998) τερματοφύλακας, ύψους 1,88μ., εντάσσεται τη νέα σεζόν στο ρόστερ της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Σπύρος ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 12...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Νίνο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Νίνο! Ο 41χρονος (17/05/1982) δεξιός εξτρέμ, ύψους 1,78μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Παναγιώτης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία...

Ανανέωση συνεργασίας με το Βαγγέλη Ξυπνητό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Βαγγέλη Ξυπνητό! Ο 21χρονος (14/03/2002) πίβοτ, ύψους 1,88μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Βαγγέλης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 11 ετών...

Έναρξη συνεργασίας με τη Σέβη Γεωριτζόγλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σέβη Γεωριτζόγλου! Η 20χρονη (08/06/2003) Ίντερ, ύψους 1,60μ., θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Σέβη ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών στις...

Ανανέωση συνεργασίας με τη Μαριμίνα Πόγκα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριμίνα Πόγκα! Η 23χρονη (30/11/2000) δεξί ίντερ, ύψους 1,70μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Μαριμίνα ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 10...

Ανανέωση συνεργασίας με την Στέλλα Συρίγου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Στέλλα Συρίγου! Η 19χρονη (09/08/2004) αριστερή ίντερ, ύψους 1,65μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Στέλλα ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Σταμάτη Κωστόπουλο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σταμάτη Κωστόπουλο! Ο 21χρονος (30/04/2002) πλέι μέικερ, ύψους 1,80μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Σταμάτης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Γρηγόρη Κεμπισλόγλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κεμπισλόγλου! Ο 21χρονος (02/11/2002) δεξιός ίντερ, ύψους 1,94μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Γρηγόρης ξεκίνησε το χάντμπολ σε...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αργύρη Πετράκο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πετράκο! Ο 26χρονος (17/10/1997) Πλέι Μέικερ, ύψους 1,85μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Αργύρης ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών...

Έναρξη συνεργασίας με την Έφη Μαργέτα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έφη Μαργέτα! Η 25χρονη (17/01/1998) ίντερ, ύψους 1,73μ., θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Έφη ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών στις ακαδημίες του...

Ανανέωση συνεργασίας με την Κλειώ Χριστοδούλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κλειώ Χριστοδούλου! Η 19χρονη (09/07/2004) δεξί ίντερ, ύψους 1,64μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Κλειώ ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 14...

Ανανέωση συνεργασίας με την Πένη Πρέκα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πένη Πρέκα! Η 21χρονη (18/02/2002) πλέι μέικερ, ύψους 1,53μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Η Πένη ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 9 ετών στις...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νώντα Καραμπέκιο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νώντα Κεραμπέκιο!! Ο 21χρονος (13/12/2002) πλέι μέικερ, ύψους 1,78μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Νώντας ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 12...

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Τσάνινο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Τσάνινο!! Ο 23χρονος (09/10/2000) αριστερός εξτρέμ, ύψους 1,70μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε το χάντμπολ σε...

Έναρξη συνεργασίας με τον Παντελή Παντελόπουλο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παντελή Παντελόπουλο!! Ο 20χρονος (16/05/2003) πλέι μέικερ, ύψους 1,79μ., εντάσσεται τη νέα σεζόν στο ρόστερ της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Παντελής ξεκίνησε το χάντμπολ σε...

Το Handball σε Τοπικό Επίπεδο: Προώθηση, Ανάπτυξη και Κοινότητα

Το χάντμπολ (handball) είναι ένα άθλημα που μαγνητίζει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων σε τοπικό επίπεδο. Είναι ένα άθλημα που προάγει τη συνεργασία, τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία των παικτών, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα ισχυρό δεσμό μεταξύ των μελών της...

Τι είναι το Handball?

Το χάντμπολ (handball) είναι ένα δημοφιλές αθλητικό παιχνίδι που παίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Είναι ένα γρήγορο, ανταγωνιστικό και συναρπαστικό άθλημα που συνδυάζει την τεχνική, τη φυσική κατάσταση και τη στρατηγική. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τους...

Ολυμπιακός Κερατσινίου Handball Club 1987

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α Κ2 ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Κ2 ΑΗΤΤΗΤΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Κ1 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ...
Επισκέψεις σελίδας: 106688