Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Τσάνινο!!

Ο 23χρονος (09/10/2000) αριστερός εξτρέμ, ύψους 1,70μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 7 ετών στις ακαδημίες της Νέας Ιωνίας όπου και έμεινε για μια χρονιά.

Στη συνέχεια πήγε στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέα το 2008, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως το 2017 με πρώτο προπονητή το Κώστα Μπούνα.

Έπειτα πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2017, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως το 2020 με προπονητή το Γιώργο Καρασαββίδη.

Τις σεζόν (2020-21 και 2021-22) πήγε στον Άρη Νίκαιας με προπονητή το Γιάννη Γρηγοράκη. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων την Α΄ περίοδο και στη Β΄ περίοδο εντάχθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Η δήλωση του Αλέξανδρου Τσάνινου στο olympiakoskeratsiniouhc.gr :

<< Μετά από μια δύσκολη χρονιά και τον ερχομό μου στην ομάδα τα Χριστούγεννα παίξαμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 χωρίς να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την παραμονή αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Τη νέα χρονιά θα βάλουμε κάποιες βάσεις ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον πρόεδρο Γιάννη Κωστόπουλο και προπονητή μου Αλέξανδρο Κοτελίδα για την άρτια συνεργασία μας που έκανε και πιο εύκολο τον δρόμο της ανανέωσης >>.

Επισκέψεις σελίδας: 107773